GjesteinnleggHeihei!

Henriette er jo på leir, og hadde et ønske om at jeg skulle gjesteblogge. Og siden jeg ikke har gjort noe annet enn å bare gjort lekser idag, så tenkte jeg at jeg heller kan bruke denne muligheten til å fortelle dere litt om Henriette :) !

Henriette er en utrolig jente, som jeg ble kjent med i barnehagen. Selv om jeg ikke husker så veldig mye ifra barnehagen, husker jeg at vi to lekte sammen. Vi elsket å leke blånisser og rødnisser, og hadde det alltid like kjekt. Men da vi sluttet i barnehagen, begynte vi på forskjellige barneskoler, og mistet litt kontakten :(

MEN da det var tid for ungdomsskolen, var jeg kjempe heldig og fikk begynne på samme skole som henne. Vi kom dessverre ikke i samme klasse, men jeg får jo likevel sett henne nesten hver eneste dag :) Og det er jeg utrolig glad for! Det er ikke slik at vi alltid er med hverandre i friminuttene eller snakker med hverandre, men jeg blir kjempe glad bare av å se henne faktisk! hun er alltid i kjempehumør og det smitter! selv skjønner jeg ikke hvor hun får det humøret og all den energien hun har ifra, hehe. Jeg misunner deg, Henriette! Hun er jo nesten alltid hyper, men hun er jo så søt! Vi alle trenger en venn som Henriette !Og så må jeg bare si at øynene hennes rett og slett bare er helt nydelige !

Selv om vi ikke er så veldig mye med hverandre(HINT HINT, HERIETTE!), er Henriette en person jeg er veldig gla og som betyr mye for meg! Jeg kommer heller aldri til å glemme den eneste gangen hun faktisk har vert hos meg, og vi badet i regnet! Tøffe Henriette klarte jo å komme seg uti vannet, mens pinglete meg, kom meg aldri så langt! haha. Jeg bare sto å såg på henne stakkar! Da vi hadde badet, husket jeg også at vi måtte gjemme håndkærne våre da vi kom hjem igjen, slik at ingen skulle merke at vi hadde badet uten å gi beskjed i det iskalde vannet. Vi gjemte de under genseren x)

Henriette er altså en super jente, noe alle dere som kjenner henne også vet ! Hun er utrolig snill, herlig og omsorgsfull, og har alltid noe morsomt og fortelle ! Det smilende og blide ansiktet hennes er noe vi alle skulle ønske vi hadde ! Selv om Henriette har vert gjennom mye, har hun alltid et smil på lur! <3 Jeg er superultraomegesupergla i deg, Henriette!(for å si det sånn som hun ville sagt det)!<3 DU er en faktastisk venn og du må love meg at vi kan være sammen igjen snart! for det er så utrolig gøy å være med deg ! I love you!

<3

 

Du e so skjønn, Gojento <3

Én kommentar

barehenriette

11.mar.2012 kl.18:18

Ane, du er fantastisk!!! Er så glad i deg!

Skriv en ny kommentar


hits